Hamelman, Jeffrey / Хамельман, Джеффри - Bread: A Baker's Book of Techniques and Recipes, 3rd Edition / Хлеб: Пекарская книга техник и рецептов, 3-ье издание [2021, PDF, ENG]

Страницы:  1
Ответить
 

EH11 4XX

Стаж: 5 лет 11 месяцев

Сообщений: 293


EH11 4XX · 11-Июн-25 20:13 (6 месяцев назад)

Bread: A Baker's Book of Techniques and Recipes, 3rd Edition / Хлеб: Пекарская книга техник и рецептов, 3-ье издание
Год издания: 2021
Автор: Hamelman, Jeffrey / Хамельман, Джеффри
Издательство: Wiley (14 April 2021)
ISBN: 978-1119577515
Язык: Английский
Формат: PDF
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Количество страниц: 528 pages
Описание: "Хлеб: Пекарская книга техник и рецептов, 3-ье издание" Джеффри Хамельмана (издание на английском языке).
When Bread was first published in 2004, it received the Julia Child Award for best First Book from the International Association of Culinary Professionals and became an instant classic. Hailed as a "masterwork of bread baking literature," Jeffrey Hamelman's Bread features over 130 detailed, step-by-step formulas for dozens of versatile rye- and wheat-based sourdough breads, numerous breads made with yeasted pre-ferments, simple straight dough loaves, and dozens of variations. In addition, an International Contributors section is included, which highlights unique specialties by esteemed bakers from five continents. In this third edition of Bread, professional bakers, home bakers, and baking students will discover a diverse collection of flavors, tastes, and textures, hundreds of drawings that vividly illustrate techniques, and evocative photographs of finished and decorative breads.
Product description
скрытый текст
From the Inside Flap
When Bread was first published in 2004, it received the Julia Child Award for best First Book from the International Association of Culinary Professionals and became an instant classic. Hailed as a "masterwork of bread baking literature," Jeffrey Hamelman's Bread features over 130 detailed, step-by-step formulas for dozens of versatile rye- and wheat-based sourdough breads, numerous breads made with yeasted pre-ferments, simple straight dough loaves, and dozens of variations. In addition, an International Contributors section is included, which highlights unique specialties by esteemed bakers from five continents. In this third edition of Bread, professional bakers, home bakers, and baking students will discover a diverse collection of flavors, tastes, and textures, hundreds of drawings that vividly illustrate techniques, and evocative photographs of finished and decorative breads.
From the Back Cover
When Bread was first published in 2004, it received the Julia Child Award for best First Book from the International Association of Culinary Professionals and became an instant classic. Hailed as a "masterwork of bread baking literature," Jeffrey Hamelman's Bread features over 130 detailed, step-by-step formulas for dozens of versatile rye- and wheat-based sourdough breads, numerous breads made with yeasted pre-ferments, simple straight dough loaves, and dozens of variations. In addition, an International Contributors section is included, which highlights unique specialties by esteemed bakers from five continents. In this third edition of Bread, professional bakers, home bakers, and baking students will discover a diverse collection of flavors, tastes, and textures, hundreds of drawings that vividly illustrate techniques, and evocative photographs of finished and decorative breads.
About the Author
Jeffrey Hamelman began his baking life in 1976. Over the years he has been a production baker, a bakery owner, and an instructor of baking classes on six continents. His dedication to the good work of baking, and his respect and admiration for the world's bakers, have never wavered.
Примеры страниц
Download
Rutracker.org не распространяет и не хранит электронные версии произведений, а лишь предоставляет доступ к создаваемому пользователями каталогу ссылок на торрент-файлы, которые содержат только списки хеш-сумм
Как скачивать? (для скачивания .torrent файлов необходима регистрация)
[Профиль]  [ЛС] 

Дягиlionceau

Стаж: 13 лет 11 месяцев

Сообщений: 11843


Дягиlionceau · 11-Июн-25 20:14 (спустя 1 мин.)

1) [Dorling Kindersley / Дорлинг Киндерсли] Treuille E., Ferrigno U. / Трель Э., Ферриньо У. - Bread / Хлеб [2004, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5058124
2) Кулинария. Авторская кухня - Китаева А. И. - Домашний хлеб [2012, PDF, RUS] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5120752
3) [Dorling Kindersley / Дорлинг Киндерсли] Bretherton C. / Брезертон К. - Step-By-Step Bread / Хлеб: шаг за шагом [2012, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5251832
4) Cohen K. / Коэн К. - Artisan Bread: 100 Years of Techniques and Recipes / Хлеб, выпеченный пекарями высшего класса: 100 лет технологий производства и рецептов [2014, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?p=71139596#71139596
5) Academia Barilla / Академия Барилла - Bread: Delicious Recipes for Italian Favorites / Хлеб: Восхитительные рецепты излюбленных итальянских хлебов [2013, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5261502
6) Аврова Т. - Хлеб на закваске [2016, FB2/EPUB/PDF, RUS] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5344060
7) Hamelman J. / Хамельман Дж. - Bread: A Baker's Book of Techniques and Recipes. 2nd Edition / Хлеб. Технология и рецептуры. Второе издание [2013, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5408166
скрытый текст
8) Аврова Т. - Хлеб на закваске 2 [2017, FB2/EPUB/PDF, RUS] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5424955
9) The Thomas Keller Library - Keller Th., Rouxel S. / Келлер Т., Руксель С. - Bouchon Bakery / Пекарня «Бушон» [2012, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5426274
10) Scheft U. / Шефт У. - Breaking Breads: A New World of Israeli Baking / Преломление хлеба: Новый мир израильской выпечки [2016, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5426299
11) Merceron J. / Мерсерон Ж. - A la Mere de Famille: Recipes from the Beloved Parisian Confectioner / «А ля Мер де Фамиль»: Рецепты из любимой парижской кондитерской [2014, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5427336
12) Mitchell K.,Mitchell Hansen S./Митчелл К.,Митчелл Хансен С.-The Model Bakery Cookbook:75 Favorite Recipes from the Beloved Napa Valley Bakery/Поваренная книга образцовой пекарни:75 излюбленных рецептов из любимой пекарни долины Напа[2013, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5434826
13) Currie D. / Карри Д. - Make Ahead Bread: 100 Recipes for Bake-it-When-You-Want-it Yeast Breads / Выпекай хлеб успешно: 100 рецептов пеки-когда-хочешь дрожжевого хлеба [2015, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5443636
14) Учебники для вузов. Специальная литература - Позняковский В.М. (ред.) - Экспертиза хлебобулочных изделий: Учебник [2017, PDF, RUS] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5469799
15) Black S. / Блэк С. - One Dough, Ten Breads: Making Great Bread by Hand / Одно тесто, десять хлебов: Делая отличный хлеб вручную [2016, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5501781
16) Липп Е. М. - Домашний хлеб. Уникальные рецепты [2018, PDF, RUS] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5561991
17) Кулинария. Вилки против ножей - Кайзер Э. - Ларусс. Энциклопедия хлеба [2018, PDF, RUS] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5562008
18) [Dorling Kindersley / Дорлинг Киндерсли] Munsey Lizzie / Манси Лиззи - The Best Ever Bread Book: From Farm to Flour Mill, Recipes from Around the World / Лучшая книга хлеба: От фермы до мукомольни, 20 рецептов со всего мира [2021, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=6126355
19) Кулинария. Домашний хлеб - Майер Клаус - Meyer’s Bakery. Хлеб и выпечка в скандинавской кухне [2022, PDF, RUS] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=6172919
20) Кулинария. Домашний хлеб - Гагаркина Анастасия - Хлеб, который можно всем: старинные русские рецепты на закваске, функциональный хлеб и выпечка без глютена [2022, PDF, RUS] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=6172948
21) Популярная психология для бизнеса и жизни - Бомон Полин - Хлеботерапия: Искусство осознанного выпекания хлеба [2022, PDF/EPUB/FB2/RTF, RUS] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=6243062
22) Krauss Jürgen / Краусс Юрген - The German Baking Book: Cakes, Tarts, Breads, and More from the Black Forest and Beyond / Книга немецкой выпечки: Торты, пироги, хлеба и многое другое из Шварцвальда и из-за его пределов [2023, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=6424163
23) Кулинария. Домашний хлеб - Биттман М., Конан К. - Цельнозерновой хлеб и выпечка: теория, практика, рецепты [2024, PDF, RUS] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=6481136
24) Кулинарный мастер-класс. Рецепты и навыки для гурманов и любителей - Ландемен, Р. - Хлеб: большой учебник: готовьте, как профессиональный пекарь [2024, PDF, RUS] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=6566838
[Профиль]  [ЛС] 
 
Ответить
Loading...
Error