Shirasaki Hiroko / Сирасаки Хироко - A Beginner's Guide to Japanese Fermentation: Healthy Home-Style Recipes Using Shio Koji, Amazake, Brown Rice Miso, Nukazuke Pickles & Much More! / Японская ферментация. Руководство для начинающих [2023, PDF, ENG]

Страницы:  1
Ответить
 

PL31 2RQ

Стаж: 5 лет 3 месяца

Сообщений: 308


PL31 2RQ · 27-Сен-23 00:36 (1 год 6 месяцев назад)

A Beginner's Guide to Japanese Fermentation: Healthy Home-Style Recipes Using Shio Koji, Amazake, Brown Rice Miso, Nukazuke Pickles & Much More! / Японская ферментация. Руководство для начинающих
Год издания: 2023
Автор: Shirasaki Hiroko / Сирасаки Хироко
Издательство: Tuttle Publishing (26 Sept. 2023)
ISBN: 978-4805317471
Язык: Английский
Формат: PDF
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 122
Описание: "Японская ферментация. Руководство для начинающих" Хироко Сирасаки (издание на английском языке).
Join the fermentation revolution--Japanese style!
"The benefits loom large: fermented foods are anti-diabetic, anti-hypertensive, and antioxidant…and are swarming with vitamins." --Discover magazine
This comprehensive do-it-yourself home fermentation guide centers on the amazing superfoods at the heart of the healthy Japanese diet. Author and fermentation expert Hiroko Shirasaki starts with easy preparations for shio koji, amazake, nukazuke and three types of miso. Then she shows you how to harness the probiotic power of these and other fermented ingredients in scores of delicious home-style recipes.
Some of these fermented foods you may already know: kimchi, gochujang, mirin. Others--like umeboshi, natto, sake lees, fermented ginger and kastsuobushi--offer new perspectives on the flavorful powers of fermentation.
The seasonal menus in this book contain over 95 recipes catering to a broad range of tastes:
"Easy Nukazuke Pickles" (vegetables cured in a bed of fermented rice bran) offers a completely new way to unleash the power of pickling!
"Amazake Fruit Yogurt" makes the perfect probiotic breakfast or snack
"Shio Koji (a fermented rice-based marinade) Mushroom Soup" creates a super-nutritious and delightfully delicious twist on a favorite dish
"Sea Bream and Clams Steamed in White Miso and Wine" pairs the briny sea with the natural umami of a homemade miso made with soybeans and rice
"Root Vegetable Soup with Brown Rice Miso" offers a healthful twist on a classic comfort food
"Mixed Sushi with Fermented Ginger" ups the antioxidant ante in a familiar favorite
"Amazake Gochujang Bibimbap" brings Korean flavors to a classic lunch box dish
And many more!
Let miraculous microbes work their magic, infusing your daily diet with vitamins and nutrients that promote gut health, reduce hypertension and boost the immune system. The easy recipes in A Beginner's Guide to Japanese Fermentation showcase the health benefits and amazing flavors these superfoods have to offer!
Product description
About the Author
Hiroko Shirasaki was born in Tokyo and grew up in Saitama prefecture. After working as an instructor at a cooking school run by the natural food store Inyodo, she started the organic cooking school Shirasaki Chakai. Currently, she holds online cooking classes called Hiroko Shirasaki's Recipe Laboratory. Her books Shirasaki Chakai's New Snacks and Unskilled Snacks won the grand prize in the confectionery category of the Cooking Recipe Book Award two years in a row. --This text refers to the hardcover edition.
Примеры страниц
Download
Rutracker.org не распространяет и не хранит электронные версии произведений, а лишь предоставляет доступ к создаваемому пользователями каталогу ссылок на торрент-файлы, которые содержат только списки хеш-сумм
Как скачивать? (для скачивания .torrent файлов необходима регистрация)
[Профиль]  [ЛС] 

Дягиlionceau

Стаж: 13 лет 3 месяца

Сообщений: 11208


Дягиlionceau · 27-Сен-23 00:39 (спустя 3 мин.)

1) Learn to Cook Series - Donald S. / Дональд С. - Japanese Homestyle Cooking: Quick and Delicious Favorites / Японская кулинария по-домашнему: Очень вкусные избранные блюда быстрого приготовления [2015, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5069961
2) Bermensolo N., Gunnison Dunn E. / Берменсоло Н., Ганнисон Данн Э. - Kyotofu: Uniquely Delicious Japanese Desserts / Кондитерская «Киотофу»: Неповторимые и восхитительные японские сладкие блюда [2015, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5070273
3) Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History - Mouritsen O. G., Styrbæk K. / Моурицен О. Г., Стирбаек К. - Umami: Unlocking the Secrets of the Fifth Taste / Умами: Раскрывая секреты пятого вкуса [2014, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5070397
4) Hosoi C. / Хосой К. - Cooking Classics: Japan / Классические кулинарные рецепты: Япония [2012, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5088968
5) Кулинария. Весь мир на твоей кухне - Сакаи Соноко - Японская домашняя кухня: простые блюда, оригинальный вкус [2021, PDF, RUS] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5991197
6) Hayashi Kotaro, et al. / Хаяси Котаро, и другие - Tokyo Izakaya Cookbook: Delicious Pub Recipes from Six Popular Tokyo Eateries / Рецептурный справочник токийской идзакаи: Очень вкусные рецепты неформального питейного заведения из шести популярных токийских закусочных [2022, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=6328419
7) Ashcraft Brian, Eguchi Takashi / Ашкрафт [Эшкрафт] Брайан, Эгути [Эгучи] Такаси - The Japanese Sake Bible: Everything You Need to Know About Great Sake - With Tasting Notes and Scores for 100 Top Brands / Библия японского саке [2020, EPUB, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=6325111
[Профиль]  [ЛС] 
 
Ответить
Loading...
Error