Туча / Лірика моєї любові
Жанр: Dark Electro / Dark Wave / Electronic
Страна исполнителя (группы): Ukraine / Kyiv
Год издания: 2025
Аудиокодек: MP3
Тип рипа: tracks
Битрейт аудио: 320 kbps
Продолжительность: 24:18
Наличие сканов в содержимом раздачи: нет
Треклист:
01. Царівна [01:29]
02. Комета [02:34]
03. Лірика любові [03:07]
04. Мала [02:11]
05. 32 [02:55]
06. Hard skill бути біч [02:28]
07. 2005 [02:48]
08. Агата Суперсука [02:11]
09. Come Back Klub [02:28]
10. Ментал брейкданс [02:13]
Об альбоме (сборнике):
Туча випустила альбом «Лірика моєї любові» — це перший повноформатний альбом української музикантки, співачки, продюсерки, блогерки та активістки Марії Тучки aka Туча, який став найбільш особистою та емоційно насиченою її роботою. Над ламаними ритмами до своєї лірики Туча працювала разом із gloomfi та Костянтином Пугою.
скрытый текст
У новій платівці вона відкривається як вразлива жінка, що відчуває біль і танцює водночас. Кожен з треків відображає окрему емоцію — від ностальгії до емоційного вигорання.
«Це найвідвертіша моя робота. Я дозволила собі бути слабкою, не "супер$ukою", як співалося раніше. Тут усе — від феміністичної люті до щемкої любові. Настрій альбому — сумний денс. Коли на душі важко, але ти витанцьовуєш це болем», — розповіла Туча.
Центральна композиція релізу — «Лірика любові», яку співачці спочатку було складно прийняти через її відкриту романтичність. Та згодом вона визнала: саме ця пісня відображає момент абсолютної любові, наївної, але щирої.
В альбомі немає гучних маніфестів чи надмірної драматизації — лише справжні, впізнавані емоції. Платівка адресована передусім жінкам, які проживають свої "тридцять" з усім спектром переживань — від ніжності до бунту.