Luka Udjbinac / Ljubav, ti i ja
Жанр: Smooth Jazz
Носитель: WEB
Qobuz
Страна-производитель диска (релиза): Croatia
Год издания: 2011
Издатель (лейбл): Capo Media Music
Страна исполнителя (группы): Croatia
Аудиокодек: FLAC (*.flac)
Тип рипа: tracks
Продолжительность: 00:46:47
Источник: собственная покупка
Наличие сканов в содержимом раздачи: нет
Треклист:
01 - Ljubav, ti i ja (Feat. Ivana Kindl) 03:36
02 - Ti si ono najbolje 03:58
03 - Kada ti 04:09
04 - Hvala ti što postojiš 04:00
05 - To moj je put 03:58
06 - Doručak u dvoje (Feat. Matija Dedić) 03:27
07 - Kao ti 03:17
08 - Život je lijep 04:00
09 - Zaboravi na sutra 03:58
10 - Ti si ono najbolje (instrumentalna verzija) 04:10
11 - Hvala ti što postojiš (instrumentalna verzija) 04:22
12 - Zaboravi na sutra (instrumentalna verzija) 03:52
Лог проверки качества
Lossless Audio Checker 2.0.7 logfile from Monday 20 July 2020 07:21:41 PM
File: D:\Temp\Download\Luka Udjbinac - Ljubav ti i ja (2011)\01 - Luka Udjbinac - Ljubav, ti i ja Ft. Ivana Kindl.flac
Result: Clean
File: D:\Temp\Download\Luka Udjbinac - Ljubav ti i ja (2011)\02 - Luka Udjbinac - Ti si ono najbolje.flac
File: D:\Temp\Download\Luka Udjbinac - Ljubav ti i ja (2011)\03 - Luka Udjbinac - Kada ti.flac
File: D:\Temp\Download\Luka Udjbinac - Ljubav ti i ja (2011)\04 - Luka Udjbinac - Hvala ti sto postojis.flac
File: D:\Temp\Download\Luka Udjbinac - Ljubav ti i ja (2011)\05 - Luka Udjbinac - To moj je put.flac
File: D:\Temp\Download\Luka Udjbinac - Ljubav ti i ja (2011)\06 - Luka Udjbinac - Dorucak u dvoje Ft. Matija Dedic.flac
File: D:\Temp\Download\Luka Udjbinac - Ljubav ti i ja (2011)\07 - Luka Udjbinac - Kao ti.flac
File: D:\Temp\Download\Luka Udjbinac - Ljubav ti i ja (2011)\08 - Luka Udjbinac - Zivot je lijep.flac
File: D:\Temp\Download\Luka Udjbinac - Ljubav ti i ja (2011)\09 - Luka Udjbinac - Zaboravi na sutra.flac
File: D:\Temp\Download\Luka Udjbinac - Ljubav ti i ja (2011)\10 - Luka Udjbinac - Ti si ono najbolje - Instr. Verzija.flac
File: D:\Temp\Download\Luka Udjbinac - Ljubav ti i ja (2011)\11 - Luka Udjbinac - Hvala ti sto postojis - Instr. Verzija.flac
File: D:\Temp\Download\Luka Udjbinac - Ljubav ti i ja (2011)\12 - Luka Udjbinac - Zaboravi na sutra - Instr. Verzija.flac
DR
foobar2000 1.4.3 / Dynamic Range Meter 1.1.1
log date: 2020-07-20 19:05:06
--------------------------------------------------------------------------------
Analyzed: Luka Udjbinac Ft. Ivana Kindl / Ljubav, ti i ja (1)
Luka Udjbinac Ft. Matija Dedic / Ljubav, ti i ja (2)
Luka Udjbinac / Ljubav, ti i ja (3-12)
--------------------------------------------------------------------------------
DR Peak RMS Duration Track
DR7 -0.33 dB -9.25 dB 3:40 01-Ljubav, ti i ja
DR7 -0.33 dB -9.10 dB 3:32 06-Dorucak u dvoje
DR7 -0.33 dB -9.18 dB 4:07 02-Ti si ono najbolje
DR7 -0.33 dB -8.85 dB 4:14 03-Kada ti
DR6 -0.33 dB -8.63 dB 4:05 04-Hvala ti sto postojis
DR7 -0.33 dB -9.10 dB 4:02 05-To moj je put
DR7 -0.33 dB -9.49 dB 3:21 07-Kao ti
DR7 -0.33 dB -8.80 dB 4:03 08-Zivot je lijep
DR7 -0.33 dB -8.76 dB 4:02 09-Zaboravi na sutra
DR7 -0.33 dB -9.00 dB 4:11 10-Ti si ono najbolje - Instr. verzija
DR6 -0.33 dB -7.83 dB 4:30 11-Hvala ti sto postojis - Instr. verzija
DR8 -0.33 dB -9.86 dB 3:53 12-Zaboravi na sutra - Instr. verzija
Number of tracks: 12
Official DR value: DR7
Samplerate: 44100 Hz
Channels: 2
Bits per sample: 16
Bitrate: 872 kbps
Codec: FLAC
================================================================================
Доп. информация: Example of loudness war, trimmed at -0.33 dB
Об альбоме (сборнике)
Although he belongs to the younger generation of musicians, Luka Udjbinac is already an established name on the Croatian jazz scene. After the acclaimed and very well-received second album Goin´ my way, in which he skillfully played with Latin jazz expression, the new release brings a turn and, perhaps, a bit unexpected for a jazz guitarist. Namely, this time he decided to sing, while the area he covered with music is much wider - swing, pop and chanson. In addition to the standard rhythm section (bass guitarist Goran Delač and drummer Dado Marinković), the album also brings an expanded edition of the line-up (wind instruments and string orchestra). Those who are better acquainted with jazz theory are familiar with the unwritten rule: "Sing what you play", and Luka obviously feels confident enough in that area to put the theory into practice. Practice, on the other hand, shows a new and fluttering sound image of big band attributes, with lyrics of love-reflexive themes that Luka interprets solidly. From the lively title song Love, You and Me, in which pop by Luka Udjbinac nicely complements the guest jazz-soul expression of Ivana Kindl, through the chansonnier Kada ti i To moj je put immersed in the corners of his intimacy, to the optimistic (considering the time in which we live) Life is beautiful and Forget about tomorrow, perfect invitations to dance, Luke has rounded off this harmonious edition with which you will surely want to start a new morning or say goodbye to a pleasant evening. In addition to the nine songs sung, there is also a bonus in the form of three instrumental versions, which seem to invite you to sing yourself. Thumbs up, as Luke's role models across the pond would say.
Iako spada u mlađu generaciju glazbenika, Luka Udjbinac već je etablirano ime na hrvatskoj jazz sceni. Nakon hvaljena i vrlo dobro prihvaćenog drugog albuma Goin´ my way, u kojemu se vješto poigravao latino jazz izričajem, novo izdanje donosi zaokret i to, možda, pomalo neočekivan za jednog jazz gitarista. Naime, ovaj se put odlučio i zapjevati, dok je područje koje je obuhvatio glazbom puno šire - swing, pop i šansona. Uz standardnu ritam sekciju (bas gitarist Goran Delač i bubnjar Dado Marinković), album donosi i prošireno izdanje postave (puhače i gudački orkestar). Bolje upućenima u jazz teoriju, poznato je nepisano pravilo: "Pjevajte ono što svirate", a Luka se očito na tom području osjeća dovoljno samouvjereno da teoriju provede i u praksu. Praksa pak pokazuje novu i lepršavu zvučnu sliku big bendovskih atributa, s tekstovima ljubavno-refleksivne tematike koje Luka solidno interpretira. Od živahne naslovne pjesme Ljubav, ti i ja, u kojoj se pop Luke Udjbinca lijepo nadopunjuje s gostujućim jazz-soul izričajem Ivane Kindl, preko šansonijerskih Kada ti i To moj je put koje uranjaju u kutke njegove intime, do optimističnih (s obzirom na vrijeme u kojem živimo) Život je lijep i Zaboravi na sutra, savršenih pozivnica za ples, Luka je zaokružio ovo skladno izdanje kojim ćete sigurno poželjeti započeti novo jutro ili ispratiti ugodnu večer. Osim devet pjevanih komada, tu je i bonus u obliku tri instrumentalne verzije, koje kao da pozivaju da i sami zapjevate. Palac gore, što bi rekli Lukini uzori preko bare.
Состав
Luka Udjbinac - guitar, vocals
Ivane Kindl - vocal
Matija Dedić - piano
Goran Delač - bass
Dado Marinković - drums