Lawton C., Waters Dunn Ch. / Лоутон К., Уотерс Данн К. - Enchiladas: Aztec to Tex-Mex / Энчилада: от ацтекской до техасско-мексиканской кухни [2015, PDF, ENG]

Страницы:  1
Ответить
 

Дягильвёнокъ

Стаж: 9 лет 3 месяца

Сообщений: 500


Дягильвёнокъ · 09-Дек-16 22:23 (8 лет 10 месяцев назад, ред. 15-Дек-24 19:09)

Enchiladas: Aztec to Tex-Mex / Энчилада: от ацтекской до техасско-мексиканской кухни
Год издания: 2015
Автор: Lawton C., Waters Dunn Ch. / Лоутон К., Уотерс Данн К.
Издательство: Trinity University Press (October 20, 2015)
ISBN: 978-1595347510
Язык: Английский
Формат: PDF
Качество: Издательский макет или текст (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 264
Описание: "Энчилада: от ацтекской до техасско-мексиканской кухни" Кэппи Лоутон и Криса Уотерса Данна (издание на английском языке).
Enchiladas: Aztec to Tex-Mex is an in-depth exploration of one of Mexico’s most historic and popular foods. Illustrated with sumptuous photography, the book showcases more than sixty traditional and contemporary recipes for enchiladas, as well as recipes for the salsas, salads, and sides that accompany them.
The enchilada is more than an everyday Mexican food. It is the history of a people--rolled, folded, and flat--that embodies thousands of years of Mexican life. The evolving ingredients in enchiladas from pre-Columbian to modern times reveal the internal and external forces that have shaped the cuisine and culture of a nation. In this definitive cookbook, you’ll explore every aspect of this iconic food, as well as gain insights into many popular Mexican ingredients, including herbs, spices, cheeses, and chiles. You’ll learn the basic techniques for making many staples of the Mexican cocina, such as homemade tortillas, queso fresco, crema Mexicana, and chorizo. With Enchiladas: Aztec to Tex-Mex, you can prepare enchiladas in the traditional Mexican way--with loving hands.
With this book, you'll learn to
Make corn tortillas from scratch, including colorful flavor-infused versions
Fire roast fresh chiles and prepare dried chiles for enchilada sauces and moles
Dry roast tomatoes, onions, garlic, and chiles using a traditional comal (griddle)
Make your own homemade queso fresco, crema Mexicana, and chorizo
Prepare tender pot beans and savory refried beans
Cook perfect Mexican rice--six ways
Prepare chicken, pork, beef, seafood, and vegetables for fillings
Enchiladas: Aztec to Tex-Mex is also packed with information about many other key ingredients of Mexican cuisine, including avocados, tomatoes, tomatillos, and nopales (cactus). A section on Mexican cheeses describes their flavors, textures, melting properties, and possible substitutes. Fresh and dried chiles used in enchilada cookery are presented, along with a description of their flavor profiles, heat levels, and specific uses. Experience the history of Mexico through its most delicious ambassador, the enchilada!
Примеры страниц
Download
Rutracker.org не распространяет и не хранит электронные версии произведений, а лишь предоставляет доступ к создаваемому пользователями каталогу ссылок на торрент-файлы, которые содержат только списки хеш-сумм
Как скачивать? (для скачивания .torrent файлов необходима регистрация)
[Профиль]  [ЛС] 

Дягиlionceau

Стаж: 13 лет 9 месяцев

Сообщений: 11769


Дягиlionceau · 09-Дек-16 22:26 (спустя 3 мин.)

1) Taste of Culture - Sheen B. / Шин Б. - Foods of Brazil / Пища Бразилии [2008, PDF, ENG] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5060367
2) Gastronomía regional argentina / Аргентинская региональная гастрономия [2014, PDF, ESP] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5051321
3) La Cocina Peruana Paso a Paso / Перуанская кухня шаг за шагом [2008, PDF, ESP] - https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=5060962
[Профиль]  [ЛС] 

Nataly-Lilly

Moderator gray

Стаж: 17 лет 4 месяца

Сообщений: 10240

Nataly-Lilly · 10-Дек-16 13:53 (спустя 15 часов)

Дягильвёнокъ
Пожалуйста с текстом пару скринов добавьте.
[Профиль]  [ЛС] 
 
Ответить
Loading...
Error