Продолжительность: 00:50:01
Издатель диска: American Records
01. Одружений На Сцені (музика Limp)
[02:30]
02. Метрополія (музика Zeron Beats)
[03:11]
03. Gospel reggae feat. Светлана Сайковська
[04:18]
04. Про діда feat. Светлана Сайковська
[03:06]
05. Скажений Світ
[03:06]
06. Такі Як Я
[03:02]
07. Боже Мій Милий
[03:01]
08. Sunshine feat. Elvin Kristian
[03:49]
09. Віддаю Cебе Тобі feat. СветLana
[03:21]
10. Коли До Влади Приходять Бандити
[03:20]
11. Любов і Серце Моє feat. СветLana
[02:59]
12. Про Стиль feat. Saint Flame
[02:34]
13. Коли До Влади Приходять Бандити bonus
[04:08]
14. Те чим ми живемо feat. Saint Flame, Scratch Solo, Gannabioz
[03:29]
15. Якби я міг feat. Skyrats
[03:56]
О альбоме
Що таке Еклектика?
Ну для тих кого не влаштує мая власна стисла відповідь, для тих існує така річ як Вікіпедія. Власне моя відповідь на це запитання буде приблизно такою. Еклектика - це один із багатьох напрямків, стилів в світовому мистетцтві, особливістю якого є поєднання різних ідей, елементів, детелей, світоглядів, залежно від того в чому це застосовується. Адже Еклектика буває і в матеріальних витворах мистетцтва таких як архітектура, і в суто духовних таких як філософія.
Ну власне чому таку назву має даний альбом?
Перша причина полягає в тому що в даному альбомі тісно майже в кожному треку переплетині самі різні стилі, фактично кожна пісня має хоча б якусь стилічну відміність від попередньої. Я думаю що термін Еклктика і підходить під загальну характеристику даного продукта.
Друга причина це сам зміст альбому. Єдине спільне що є в усіх піснях так це віра в Бога. Все інше різниться по тематиці і по ідейному спрямуванню. В багатьох піснях дуже тісно переплітаються самі різні аспекти людського життя, тут і психологія, і економіка, і соціалогія, і історія, і духовні потуги людської істоти. Отже певну Еклектику можна спостерігати і в цьому.