AgentProvocateur · 07-Фев-09 15:44(16 лет 7 месяцев назад, ред. 12-Авг-10 14:30)
Merva (экс-Ейфорія, Віра) Страна: Украина Жанр: Alternative, Folk, Nu Metal, EMO, Heavy Metal Год выпуска: 1997-2009 Формат: MP3 Битрейт аудио: 128, 256, 320 kbps Продолжительность: 7 часов 56 минут Офсайт группы «Merva»:http://merva.kolson.org/ Старый сайт «Эйфории»:http://euphoria.merva.com.ua/ ВНИМАНИЕ! Торрент обновлен 19.04.2009!
Добавлен новый альбом. P.S.: Музыканты не против свободного распространения нового альбома в сети, но так же и не против добровольных пожертвований. Номера кошельков: Z319350192362, U135047739207, R318096412506
01. Мама Помоги
02. На Игле
03. Думка 1&2
04. Знову Без Грошей
05. Хороша Была Танюша
06. Україна 2
07. Гальчик, Не Плачь
08. Вижу Сон
09. Похмельный Синдром
10. Клен «IV» - альбом записаний у 2001 р. на рівненській студії «Брем-Стокер». Склад гурту на цей час дещо змінився (з'явився другий гітарист і новий бас-гітарист).
Ейфорiя - 2002 Хочу (320 kbps)
01. Мама Хей
02. Хочу
03. Похмiльний Синдром
04. Ледi Осiнь
05. Пливе Човен
06. Заповiд
07. Сльози
08. Iшов Собi
09. Дискотека
10. Не Забыть «Хочу» - альбом записаний у 2002 р. Для цього періоду характерна зміна стилістичної спрямованості гурту.
Merva
Merva - 2005 Смертi Нема (320 kbps)
01. Iнтро
02. До Себе В Рай
03. Аморальний
04. Розбите Серце
05. Сором
06. Воля
07. Кохай Iвана
08. Рано Чи Пiзно
09. Все Не Так
10. Смертi Нема
11. Тiльки Для Тебе
12. Думка (Bonus)
13. Україна (Bonus)
14. Хочу (Bonus)
15. Iнтро 2 (Bonus) «Смерті нема» - демо-альбом, записаний у 2005 р.
Merva - 2007 Куплю Гранату (320 kbps)
01. Пробач Менi
02. Кохай Iвана
03. Давай Забудем
04. Час Лине
05. Смертi Нема
06. До Себе В Рай
07. Аморальный
08. Все Не Так
09. Тiльки Для Тебе
10. Доки Я Вiрю
11. Куплю Гранату
12. Хлопець З Села «Куплю гранату» - альбом записаний у 2006 р. вже в Києві, на основі допрацьованих композицій з попереднього альбому.
01. Кохай Iвана
02. Куплю Гранату
03. Пробач Менi (Bonus Live) «Куплю гранату (Internet-сингл)» - перший реліз гурту, що розповсюджуеться безкоштовно через мережу Інтернет, та являє собою сингл до першого альбому. До синглу війшли 2 пісні з альбому «Бордо», який вийде у лютому, та 2 пісні з виступу гурту на фестивалі «ІншаМузика».
Merva - 2009 Bardo (320 kbps)
1. Intro
2. Merva
3. Воля
4. Пробач Мені
5. Все Не Так
6. Куплю Гранату
7. Кохай Івана
8. Час Лине
9. Доки Я Вірю
10. До Себе в Рай
11. Давай Забудем
12. Outro Незалежний лейбл Іншамузика разом з компанією ЯОК М’юзік презентують перший офіційний реліз вже київської, а в минулому рівненської формації MERVA з загадковою назвою Bardo. Музиканти пройшли довгий час до цієї платівки. Декілька записаних, але невиданих альбомів, яскраві виступи та високі результати на музичних фестивалях і конкурсах (Гран-прі «Перлини Сезону-2006», The Global Battle Of the Bands – 3-е місце в 2006 році, 2-е в 2007, 4-е в 2008).
Всепоглинаюча печаль народних сказань, сила та могутність слов’янських богів та вроджена доброта українського народу – всьому цьому знайшлося місце у дебютному альбомі української автентично-альтернативної групи Merva.
Музиканти Merva змогли змішати на 12-трековій плиті все те, чим ще з далеких часів пишалися наші дідусі та бабусі, мами та тата, вони зуміли зберегти у своїй музиці слід української героїчної давнини та сумної вітчизняної буденності. Не зважаючи на підкреслену автентичність музики, саунд гурту Merva важко назвати застарілим – він буде цікавий як зрілим слухачам, так і молоді.
На диску «Бардо» музикантам гурту Merva вдалося поєднати сучасну альтернативу, автентичні музичні інструменти та народні пісні. Цей 45-ти хвилинний реліз є коротким екскурсом до української сучасної культури, відображенням української самобутності в сучасній, оточуючої нас всіх реальності.
Merva на сборнике «Революція» (320 kbps)
01. Userpic (... и Друг Мой Грузовик)
02. damn a cannot (Dollheads)
03. Ждать (новая версия) (Marakesh)
04. Куля (АННА)
05. Навколо Свідомості (Jim Jams)
06. ФЕНшуй (ТОЛ)
07. Mental Asylum (MaybePapa)
08. Рамка Для Сонця (Qarpa)
09. Taximan City (Tango Tempo)
10. Пальне (KNOB feat. Seine)
11. Ice (armada)
12. Пробач Мені (MERVA)
13. Лора (Pins)
14. Institute (SHEcrIES)
15. Отец (Мегамасс)
16. РДЗ (Андерсон)
17. Ні (Димна Суміш)
18. Небо Цвета Пепла feat. Егор (Robots Don't Cry)
19. Тебе це вб'э (СкруDG)
20. Свобода (Void)
Heavy Metal / Alternative / Nu Metal / Emo / Folk
Нунихринасебе О_О
Ладно еще Heavy Metal / Alternative / Nu Metal - это понятно это хоть как то металлом назвать можно...
Но Гыгыгыгыы Emo / Folk ыыы подстуоломнах )))))))
Che7779
Чтоб тыкать пальцем и высмеивать - не надо быть шибко умным. Для начала можно было бы послушать, чтобы понять с чего смеетесь.
вы наверное жалеете, что Аншлаг закрыли, да?
Кстати, у Дударыка сейчас в процессе очень отличненький проэкт (имхо). Основное направление этно-эмбиент, живые инструменты присутствуют. Любителям такого стиля думаю понравится.
Незалежний лейбл Іншамузика разом з компанією ЯОК М’юзік презентують перший офіційний реліз ровенсько-київської формації MERVA з загадковою назвою Bardo. Музиканти пройшли довгий час до цієї платівки. Декілька записаних, але невиданих альбомів, яскраві виступи та високі результати на музичних фестивалях і конкурсах ( Гран-прі «Перлини Сезону-2006», The Global Battle Of the Bands – 3-е місце в 2006 році, 2-е в 2007, 4-е в 2008). Всепоглинаюча печаль народних сказань, сила та могутність слов’янських богів та вроджена доброта українського народу – всьому цьому знайшлося місце у дебютному альбомі української автентично-альтернативної групи Merva. Музиканти Merva змогли змішати на 12-трековій плиті все те, чим ще з далеких часів пишалися наші дідусі та бабусі, мами та тата, вони зуміли зберегти у своїй музиці слід української героїчної давнини та сумної вітчизняної буденності. Не зважаючи на підкреслену автентичність музики, саунд гурту Merva важко назвати застарілим – він буде цікавий як зрілим слухачам, так і молоді. На диску «Бардо» музикантам гурту Merva вдалося поєднати сучасну альтернативу, автентичні музичні інструменти та народні пісні. Цей 45-ти хвилинний реліз є коротким екскурсом до української сучасної культури, відображенням української самобутності в сучасній, оточуючої нас всіх реальності. Трек-лист:
1. Intro
2. Merva
3. Воля
4. Пробач Мені
5. Все Не Так
6. Куплю Гранату
7. Кохай Івана
8. Час Лине
9. Доки Я Вірю
10. До Себе в Рай
11. Давай Забудем
12. Outro з.ы.: кто знает где купить - сообщите плиз
Я думаю сегодня в Бинго можно будет. Как узнаю точнее - сообщу обязательно. upd. Іншамузика говорит, что диск есть в музыкальных магазинах и на Петровке.
AgentProvocateur
альбом очень долго-(и с нетерпением)-жданный!
После прослушивания "Пробач Мені" со сборника "Революция", я понял для себя, что Merva - наиболее яркое открытие в украинской альтернативе за последние пару лет (ну, на ряду с "АннА").
Выкладывайте по-скорее "Bardo"!
Vo-one
я хочу сам купить, рипнуть его и добавить в раздачу. пацаны не против что б все качали его бесплатно, но так же будет еще указан кошелек для добровольных пожертвований.