HUMANRECK · 02-Апр-15 19:34(10 лет 9 месяцев назад, ред. 18-Дек-18 15:30)
Si.R.K. - Чому все так?Жанр: Rap, Hip-Hop (lyrics) Страна: Украина (Львовская обл. г. Дрогобыч) Год: 2004 Аудиокодек: MP3 Тип рипа: tracks Битрейт аудио: 192 kbps Продолжительность: 01:34:18 Треклист:
01. Як Довго (ft Сєрий)
02. Світ
03. Гравець
04. DaRap'a'Bam'o'Fan
05. Чому Все Так ?
06. Батьківщина
07. Три Історії
08. Любов це....
09. Правда
10. Дощ
11. Зло
12. Ігнор
13. Правда Вихід
14. Мега
15. Лист
16. Червень 2004
17. Франківськ (інструментал) Si.R.K. - Правда Bихід (not finished video)
Об группе
Древні мої знайомі з Львівської обл. місто Дрогобич. Група складається з 5 учасників. Взагалі це перший альбом який я почув українською.
Наслухавшись справжнього андерграунду дев'яностих, пацани групи Si.R.K. зрозуміли що зможуть викласти свої думки українською мовою. Як на мене, дуже вдало.
Пам'ятаю ті часи, коли я з ними час від часу мотався містом Дрогобича з репом. Ото були часи.... Навіть не пам'ятаю з яких років вони почали писати, з 2001 або 2002, але в 2004 вони видали то що бачите тут. Чесно кажучи, навіть в учасників групи Si.RK немає всіх треків яких я виклав)) Вони вже дорослі хлопці, одні одружені, інші увійшли по вуха в роботу .... Тільки один шось ще пише (чувак посередині по імені DaHok - http://uk.wikipedia.org/wiki/DaHok ), але це вже треки які втратили всю цінність жахливих дев'яностих років. Одним словом, вважайте що це вперше альбом витягнений з ящика і викладений в павутину.
Усім шанувальникам суворої читки дев'яностих, прошу приготувати свої вуха до лірики яка запам'ятається !Древние мои знакомые из Львовской обл. город Дрогобыч. Группа состоит из 5 участников. Вообще это первый альбом который я услышал на украинском.
Наслушавшись настоящего андеграунда девяностых, пацаны группы Si.R.K. поняли что смогут изложить свои мысли на украинском языке. Как по мне, очень удачно.
Помню те времена, когда я с ними время от времени мотался по городу Дрогобыча с рэпом. Вот были времена .... Даже не помню с каких лет они начали писать, с 2001 или 2002, но в 2004 они выдали то что видите здесь. Честно говоря, даже у участников группы Si.RK нет всех треков которых я изложил)) Они уже взрослые ребята, одни женаты, другие вошли по уши в работу .... Один еще пишет (чувак посередине по имени DaHok - http://uk.wikipedia.org/wiki/DaHok ), но это уже треки которые потеряли всю ценность ужасных девяностых годов. Одним словом, считайте что это впервые альбом извлечен из ящика и изложен в паутину.
Всем поклонникам строгой читки девяностых, прошу приготовить свои уши к лирике которая запомнится! - Si.R.K.
К сведению:
Якщо зацікавила вас моя роздача (а я думаю що справжнім шанувальникам Хіп-Хоп Андерграунда вона повинна бути цінною) у мене є ще приблизно 10 треків які не ввійшли до альбому. Вони так і залишилися припадати пилюкою на полицях. Треки трохи слабші альбому, але є які підривають мозок слухача. Пишіть, якщо душа попросить. Ще одне - прошу скачавших вставати на роздачу, так ка я не гарантую що зможу довго роздавати Если заинтересовала вас моя раздача (а я думаю, что настоящим поклонникам Хип-Хоп Андерграунда она должна быть ценной) у меня есть еще примерно 10 треков не вошедших в альбом. Они так и остались пылится на полках. Треки немного слабее альбома, но есть некие подрывающие мозг слушателя. Пишите, если душа просит. Еще одно - прошу скачавших вставать на раздачу, так ка я не гарантирую что смогу долго раздавать