Warren R. Anderson - Mastering the Craft of Making Sausage / Оттачиваем мастерство приготовления колбасных изделий [2010, EPUB, ENG]

Страницы:  1
Ответить
 

Сокол_04

Top Seed 07* 2560r

Стаж: 15 лет 1 месяц

Сообщений: 4758

Сокол_04 · 29-Ноя-12 17:28 (12 лет 3 месяца назад)

Mastering the Craft of Making Sausage
Год: 2010
Автор: Warren R. Anderson
Издательство: Burford Books
ISBN: 978-1-58080-155-3
Язык: Английский
Формат: ePub
Качество: Изначально компьютерное (eBook)
Интерактивное оглавление: Да
Количество страниц: 527
Описание:
The author of Mastering the Craft of Smoking Food here offers a comprehensive guide to making sausages of all kinds: beef and pork sausages, cased and uncased, sausages from poultry and game, emulsified sausage, cured sausages, fermented-style sausages and more. Complete instructions are provided for grinding meats, stuffing, curing, and storing sausage. Other chapters cover equipment and supplies, food safety, and techniques for cooking and smoking sausage. Sausages include bratwurst, Vienna sausage, loukanika, kielbasa, chorizo, salami, and many others---100 different sausage recipes in all.
100 рецептов колбасных изделий. полезные советы и хитрости, касающиеся организации всего процесса.
Примеры страниц
Оглавление
Table of Contents
CHAPTER 1 Introduction
CHAPTER 2 Equipment
CHAPTER 3 Supplies
CHAPTER 4 Health Matters
CHAPTER 5 Grinding, Mixing, and Stuffing
CHAPTER 6 Cooking Sausage
CHAPTER 7 Sausage Smoking and Food Smokers
CHAPTER 8 Fresh Sausage
CHAPTER 9 Cured Sausage
CHAPTER 10 Emulsified Sausage
CHAPTER 11 Fermented-Style Sausage
APPENDICES
About the Author
Download
Rutracker.org не распространяет и не хранит электронные версии произведений, а лишь предоставляет доступ к создаваемому пользователями каталогу ссылок на торрент-файлы, которые содержат только списки хеш-сумм
Как скачивать? (для скачивания .torrent файлов необходима регистрация)
[Профиль]  [ЛС] 
 
Ответить
Loading...
Error