Kopfer T. Making Artisan Gelato: 45 Recipes and Techniques for Crafting Flavor-Infused Gelato and Sorbet at Home
(45 рецептов мороженого и щербетов) Год: 2009 Жанр: Кулинария Издательство: Quarry Books ISBN: 159253418X Язык: Английский Количество страниц: 176 Формат: PDF Качество: Отсканированные страницы Описание: Making Artisan Gelato, following on the heels of Making Artisan Chocolates, will offer 45+ recipes and flavor variations for exquisite frozen desserts, made from all-natural ingredients available at any grocery store or farmer’s market.
From pureeing and straining fruit to tempering egg yolks for a creamy base, the gelato-making techniques included in Making Artisan Gelato ensure quality concoctions. Recipe flavors run the gamut — nuts, spices, chocolate, fruit, herbs, and more — with novel flavor pairings that go beyond your standard-issue fare.Создание гурманских сладостей на профессиональном уровне! Выбор вкуснейших начинок, мастерское украшение орехами и цукатами. Ларец мороженого открывается нажатием на кнопку СПАСИБО