Михайло Дубецький / Вулиці Львова
Жанр: Авторская песня
Страна: Украина
Год издания: 2010
Аудиокодек: MP3
Тип рипа: tracks
Битрейт аудио: 320 kbps
Продолжительность: 00:33:48
Наличие сканов в содержимом раздачи: да
Треклист:
01. Чари Очей
02. На Схилах Дністра (слова Василя Хомика)
03. Прощай, Па-Па
04.Вулиці Львова
05. Галичанка
06. Ніч В Карпатах (слова Галини Маняко)
07. Зелене Вино (слова Богдана Стельмаха)
08. Ти Оксано Моя Дорога
09. Балада Про Журавлика
10. Вечір Заблудився (слова Петра Маха)
11. Як Зустрів Я Тебе
12. О, Марто... (слова Василя Хомика)
13. Сім Струн (слова Анатолія Драгомирецького)
14. Я Туди, Ти Сюди...
15. Севастопольські Причали
16. Я Повторюю
Об альбоме (сборнике)
Відомий львівський композитор, поет і бард Михайло Дубецький записав свій черговий альбом "Вулиці Львова". До альбому увійшли як давні, так і нові твори на слова Василя Хомика, Галини Маняко, Богдана Стельмаха, Петра Маха, Анатолія Драгомирецького а також Михайла Дубецького, який є і автором музики. Лейт-мотивом альбому є подорож, спочатку вуличками Львова (вони є "...такі симпатичні", а на них можна зустріти "...в капелюшах пані"). Потім разом з автором ми завітаємо у Карпати, де проведемо незабутню "Ніч в Карпатах" біля вогнища з друзями. Тут же присутні і ліричні композиції, такі як "Прощай, па-па" про щемливий момент розлуки. Особливої уваги заслуговує патріотично-лірична "Балада про журавлика", присвячена пам'яті головнокомандувача УПА Романа Шухевича. Ще одною родзинкою альбому є відео-версії пісень. Деякі твори записано у виконанні дуету Михайла Дубецького з сином Володимиром Дубецьким. Загалом до альбому увійшло 16 композицій. Сподіваємось альбом стане добрим Різдв'яним подарунком для всіх любителів української бардівської пісні і фанів творчості Михайла Дубецького зокрема.
После закачки остаёмся на раздаче!!!