Wayne Gisslen, Mary Ellen Griffin, Le Cordon Bleu - Professional Cooking for Canadian Chefs [2006, PDF, ENG]

Страницы:  1
Ответить
 

Maksi72

Top Seed 03* 160r

Стаж: 16 лет 4 месяца

Сообщений: 236

Maksi72 · 30-Янв-09 23:16 (16 лет 1 месяц назад, ред. 31-Янв-09 01:18)

Professional Cooking (English)
Год выпуска: 2006
Автор: Wayne Gisslen, Mary Ellen Griffin, Le Cordon Bleu
Жанр: Кулинария
Издательство: John Wiley & Sons
ISBN: 10 0-471-66376-X
Формат: PDF
Качество: Отсканированные страницы
Количество страниц: 1090
Описание: Wayne Gisslen's Professional Cooking for Canadian Chefs has helped train hundreds of thousands of professional chefs-with clear, in-depth instruction on the critical cooking theories and techniques successful chefs need to meet the demands of the professional kitchen. Now, with 1,200 recipes and more information than ever before, this beautifully revised and updated edition helps culinary students and aspiring chefs gain the tools and confidence they need to succeed as they build their careers in the field today.
Скриншоты
Download
Rutracker.org не распространяет и не хранит электронные версии произведений, а лишь предоставляет доступ к создаваемому пользователями каталогу ссылок на торрент-файлы, которые содержат только списки хеш-сумм
Как скачивать? (для скачивания .torrent файлов необходима регистрация)
[Профиль]  [ЛС] 

dm420

Стаж: 16 лет 1 месяц

Сообщений: 4


dm420 · 25-Мар-09 21:47 (спустя 1 месяц 25 дней)

Супер ценная вещь, очень не повезло тем, кто по-английски не понимает...
[Профиль]  [ЛС] 

andarz

Стаж: 18 лет

Сообщений: 42

andarz · 06-Май-09 17:20 (спустя 1 месяц 11 дней)

Фантастика. Вот не думал такое здесь найти.
Спасибо огромное
[Профиль]  [ЛС] 

andarz

Стаж: 18 лет

Сообщений: 42

andarz · 07-Май-09 11:18 (спустя 17 часов)

Кстати, это не скан. Изначально цифровая версия
[Профиль]  [ЛС] 

narakeshvara

Стаж: 15 лет 9 месяцев

Сообщений: 7


narakeshvara · 12-Май-09 07:50 (спустя 4 дня)

Шестое издание!
Чем отличается от моего четвёртого кроме оформления и веса, пока не установил - в процессе )
[Профиль]  [ЛС] 

gmafiaos

Стаж: 15 лет 1 месяц

Сообщений: 41

gmafiaos · 17-Окт-10 12:18 (спустя 1 год 5 месяцев)

видеоуроки по похожей книге - On Cooking. A Textbook Of Culinary Fundamentals. Interactive DVD-ROM
[Профиль]  [ЛС] 

gmafiaos

Стаж: 15 лет 1 месяц

Сообщений: 41

gmafiaos · 09-Ноя-10 15:11 (спустя 23 дня, ред. 09-Ноя-10 15:11)

СD-ROM к этой книге Professional Cooking, CD-ROM, 6th Edition
Maksi72
не могли бы ВЫ добавить в "описание"?
скрытый текст
Professional Cooking, College Version, 6th Edition
Wayne Gisslen, Long Lake, Minnesota
ISBN: 978-0-471-66374-4
© 2007 1088 pages
Description
Wayne Gisslen’s Professional Cooking has helped train hundreds of thousands of professional chefs—with clear, in-depth instruction on the critical cooking theories and techniques successful chefs need to meet the demands of the professional kitchen. Now, with 1,200 recipes and more information than ever before, this beautifully revised and updated edition helps culinary students and aspiring chefs gain the tools and confidence they need to succeed as they build their careers in the field today.
Key features of the new edition include:
* Over 100 new, fully tested recipes - 1,200 in all - allow you to assign students the highest quality material available
* Over 100 new photographs illustrate completed recipes, ingredients, and techniques that provide students with a reference outside the classroom
* Completely revised, updated, and expanded vegetable chapters feature additional product identification and cooking techniques, as well as new recipes
* A revised and expanded chapter on nutrition features the new USDA nutritional guidelines and demonstrates to students the importance nutrition will play in their careers
* New sidebars highlight special topics related to each chapter
* A new recipe management software program, Wiley Culinar-E CompanionTM, features user-friendly navigation, flexibility, and robust content - which means no special training necessary
* A new chapter on vegetarian cuisine defines the different types of vegetarian diets and provides recipes for each, giving students insight into this growing market segment
Be sure to visit the Gisslen companion website featureing valuable resources for planning and teaching, including a password-protected online Instructor's Manual, PowerPoint® Slides, test bank, and text images. Students an also find helpful chapter reviews and self tests as well as Web links for each chapter. Visit www.wiley.com/go/gisslen today!
[Профиль]  [ЛС] 
 
Ответить
Loading...
Error