qwertz753 · 05-Июл-07 23:49(18 лет 1 месяц назад, ред. 20-Апр-16 14:31)
FISFO (Federal International Systems Force de l'Ordre) vol.1,2,3 Год выпуска: 2004 Вид спорта: Penchak Silat Участники: Charles Joussot Продолжительность: 3 hours Комментарий: Профессиональный (многоголосый, закадровый) Язык: французский Описание: Hi guys, this is the video set of three volumes where Charles Joussot demonstrates his own system FISFO (simply says it is street fight version of Penchak Silat). As i've been told this system is taught in French Foreign Legion. I had opportunity to attend one seminar and it was really good. Very effective techniques, brutal, no mercy....i know it could sounds like movie bullshits, but believe me my pain limit was rapidly increased after this seminar was finished....I have as well DVD versions of it. Качество: DVDRip Формат: AVI Видео кодек: DivX Аудио кодек: MP3 Видео: 769 Kbps, 352x264, 25 fps Аудио: 192 Kbps, 2 channels
I'm not from Russia, so i do not have russian keybord. It is in french only as i purchased it during my stay there and believe me, it is worth of downloading it. I'm seeding 24x7, just last night my PC was automatically restarted due to automated Microsoft update. Now should be OK. cheers
qwertz753
Я имел ввиду вообще по-русски выражаешься?
Если нет русской раскладки, то Транслит - специально для тебя.
В описании надо вписать, язык видеокурса
torg
Ну понял же вроде что требуют Даже про язык написал, хоть полагается в головном посте.. Лана, сам вставлю. Хотя чешский и русский похоже, я письменный чешский тоже пойму где-нить наполовину
torg
Ну понял же вроде что требуют Даже про язык написал, хоть полагается в головном посте.. Лана, сам вставлю. Хотя чешский и русский похоже, я письменный чешский тоже пойму где-нить наполовину
Thanks, i understand and speak russian fluently, that is why i'm here. Just missing russian keybord m8
OK, next time i will not forget. Anyway once more thanks for adding language into description.
ТЫ внатури шняга какаета некочает стот и стоит. Ты чё внатура выложил как наложил. Поставил Тему так буть любезе Пацанам всё ровна зделать. ********** ану не балуй. Отредактировал Kostas_ru