qweerry · 31-Май-07 07:28(18 лет 2 месяца назад, ред. 12-Июл-07 09:40)
Fakultet - МитьСтрана: Украина Жанр: Alternative Год выпуска: 2006 Формат: MP3 | Lossless Битрейт аудио: 320 kbps Продолжительность: 00:41:3601. Вже не сон
02. Інша
03. ...Навіщо...?
04. Мить
05. Не хочу!
06. Знов і знов
07. Зима Fm
08. Згадай про...
09. Що було
10. Після тебе
11. То не ЯНове обличчя з’являється на небосхилі української музики. Серйозне і рішуче. З тонкими, але твердими рисами. "Fakultet" має жіночі вуста та чоловічу систему м’язів, має сталеву м’якість у погляді очей без віку. Протест не має віку – а це, безумовно, музика протесту. Спід-рок, альтернатива, трохи гранджу, і так далі в тому ж дусі – але, як не дивно, у виконанні гурту навіть ця нелегка музика несе в собі дещо від українського мелосу. Завдячувати треба, в першу чергу, Валі Левченко – саме її манера співу робить обличчя гурту більш виразним та упізнаваним. Не те щоб Валя виводила суто українські мелодії. Зовсім ні. Але є в її виконанні елементи чогось, що саме українці називають – своїм. Тож, гадаю, "Fakultet" не загубиться не тільки серед вітчизняних, а й серед европейських чи американських гуртів. Попри досить молодий вік. Дуже сподіваюся, що ніхто і ніщо не заважить розвиткові. Бо тоді можна сподіватися, що "Fakultet" увійде до числа кращих гуртів не країни – світу. До числа кращих гуртів країни він уже увійшов – одразу.Антон Йожик Лейба
Вот полезно иногда копаться в своей музыке на винте... Честно, когда выкладывал Факультет - поверхностно знал что это за группа... На днях послушал - ОХРЕНЕТЬ!!!! Нидумал что такое возможно спето у нас в Украине... Да и ваабще в странах СНГ... Лично мне намного больше понравился Факультет чем русские Stab, Тракторы, Слот... Такой мелодичности и красоты песен ни в одной альтернативной группе я не слышал... Всем советую качать... не пожалеете!!!!
Это группа с моего родного города ДНЕПРОДЗЕРЖИНСК . Музыка у них ну просто СУПЕР, меня протащило, когда мой друг Артём скал "просто послушай" я сказал, "включай все равно на работе скучно", мне очень понравилась эта группа , а когда узнал что группа наша, то испытал огромную гордость . Бывшую вокалистку я знаю, это обычная милая девушка , ей как и другим хочется внимания, уважения и секса)
Вот полезно иногда копаться в своей музыке на винте... Честно, когда выкладывал Факультет - поверхностно знал что это за группа... На днях послушал - ОХРЕНЕТЬ!!!! Нидумал что такое возможно спето у нас в Украине... Да и ваабще в странах СНГ... Лично мне намного больше понравился Факультет чем русские Stab, Тракторы, Слот... Такой мелодичности и красоты песен ни в одной альтернативной группе я не слышал...
Украинский Guano Apes!
Тексты интересны, но вокалистка не чувствует, что поет.
Кому понравилось... рекомендую послушать белорусский гранжевый KROK!
Цитата:
Трэклист:
01.Вже не сон
02.Інша
03....Навіщо...?
04.Мить
05.Не хочу!
06.Знов і знов
07.Зима Fm
08.Згадай про...
09.Що було
10.Після тебе