Акулы бизнеса - два первых сезона (16 выпусков) [Телевизионное бизнес шоу, SATRip]

Ответить

gonchis

Стаж: 17 лет 1 месяц

gonchis · 08-Фев-08 12:30 (17 лет назад, ред. 11-Фев-08 13:06)

Акулы бизнеса - два первых сезона (16 выпусков)
Жанр: Телевизионное бизнес шоу
Продолжительность: 16 х ~40 мин
В ролях: Евгений Черняк
Андрей Задорожный
Ольга Гуцал
Владимир Колодюк
Олександр Кардаков
Описание:
«Акулы бизнеса» – первый инвестиционный проект в истории украинского телевидения.
Суть программы: ТВОЯ ИДЕЯ – НАШИ ДЕНЬГИ!
Каждый, кто имеет оригинальные бизнес-идеи и грезит о большой прибыли, может воплотить свои мечты благодаря телепроекту «Акулы бизнеса».
Влиятельные, успешные и богатые бизнесмены Украины хотят отдать свои деньги в добрые руки. А точнее, инвестировать в интересное, перспективное и обязательно прибыльное дело.
“Акулы бизнеса” уверены, хорошие идеи могут и должны зарабатывать деньги. Они готовы рискнуть своими капиталами и вложить их в любой замысел, который принесет прибыль.
Участники проекта, они же искатели инвестиций, должны убедить бизнесменов, что именно их идея станет успешной и прибыльной.
В каждом эпизоде пять “акул” бизнеса рассматривают идеи шести участников. По меньшей мере один из них получает деньги для старта или развития собственного дела.
Качество: SATRip
Формат: AVI
Видео кодек: DivX
Аудио кодек: MP3
Видео: Первый сезон: 720x576; 24 bit; 163 kbps; Второй сезон: 512x384; 24bit; 134 kbps
Скриншоты
Download
Rutracker.org не распространяет и не хранит электронные версии произведений, а лишь предоставляет доступ к создаваемому пользователями каталогу ссылок на торрент-файлы, которые содержат только списки хеш-сумм
Как скачивать? (для скачивания .torrent файлов необходима регистрация)
[Профиль]  [ЛС] 

kuk@

Стаж: 18 лет 1 месяц

kuk@ · 08-Фев-08 17:27 (спустя 4 часа, ред. 20-Апр-16 14:31)

gonchis
сделайте пожалуйста 2-3 скриншота оригинального разрешения
Как сделать скриншот с оригинальным разрешением.
[Профиль]  [ЛС] 

kuk@

kuk@ · 09-Фев-08 00:37 (спустя 7 часов, ред. 20-Апр-16 14:31)

sadovyj
ссылки на другие ресурсы запрещены
[Профиль]  [ЛС] 

gonchis

gonchis · 11-Фев-08 13:43 (спустя 2 дня 13 часов, ред. 20-Апр-16 14:31)

2 kuk@:
так что, все сейчас ок? сделайте активным статус плиз.
пусть люди качают, получают бизнес-тренинг =)
[Профиль]  [ЛС] 

malin2

malin2 · 10-Мар-08 02:01 (спустя 27 дней, ред. 20-Апр-16 14:31)

Будем тянуть, классная ведь штука, а главное, полезная!!!
[Профиль]  [ЛС] 

gonchis

gonchis · 11-Мар-08 10:21 (спустя 1 день 8 часов, ред. 20-Апр-16 14:31)

на здоровье! =)
когда найду третий сезон - сразу же выложу.
или может у кого-то уже есть? скиньте ссылочку плиз
[Профиль]  [ЛС] 

gonchis

gonchis · 18-Мар-08 16:06 (спустя 7 дней, ред. 20-Апр-16 14:31)

У меня днем стоит 50кб лимит на аплоад а занято реально около 10-30 в среднем, т.е. не предел
а ночью (00:00 - 6:00) лимит убираю, 1Мб можно забирать. но редко кто тянет с таой скоростью.
в общем - смотри как тебе удобно, но качать можно
[Профиль]  [ЛС] 

BigDreamer

Стаж: 16 лет 10 месяцев

BigDreamer · 17-Апр-08 11:29 (спустя 29 дней, ред. 20-Апр-16 14:31)

у кого-то есть продолжение с третьего сезона?
[Профиль]  [ЛС] 

kilea

Стаж: 17 лет 6 месяцев

kilea · 19-Апр-08 09:31 (спустя 1 день 22 часа, ред. 20-Апр-16 14:31)

спасибо, только кто-то бы дровишек добавил бы ....
[Профиль]  [ЛС] 

Гость

Гость · 19-Апр-08 15:01 (спустя 5 часов, ред. 20-Апр-16 14:31)

Обалденная программа про бизнес и ведение переговоров с потенциальными инвесторами!!! У кого есть российская программа Капитал - скинте ссылочку плиз Советую всем кто не смотрел, смотреть ОДНОЗНАЧНО!

dimon0mids

Стаж: 16 лет 11 месяцев

dimon0mids · 23-Апр-08 04:35 (спустя 3 дня, ред. 20-Апр-16 14:31)

Полезная передача наталкивает на идеи создания своего бизнеса и подсказывает пути его воплощения. Возможно, посмотрев её, кто-то станет миллионером.
[Профиль]  [ЛС] 

dimon0mids

Стаж: 16 лет 11 месяцев

dimon0mids · 24-Апр-08 18:46 (спустя 1 день 14 часов, ред. 20-Апр-16 14:31)

Может, ктонибудь, российский вариант. этой передачи, выложит?
[Профиль]  [ЛС] 

ShedarJard

Стаж: 18 лет

ShedarJard · 26-Апр-08 21:38 (спустя 2 дня 2 часа, ред. 20-Апр-16 14:31)

В этом году уже идет шестой сезон. У кого-нибудь есть 3-5 сезоны?
[Профиль]  [ЛС] 

gonchis

gonchis · 09-Май-08 10:59 (спустя 12 дней, ред. 20-Апр-16 14:31)

KwonGT писал(а):
Обалденная программа про бизнес и ведение переговоров с потенциальными инвесторами!!! У кого есть российская программа Капитал - скинте ссылочку плиз Советую всем кто не смотрел, смотреть ОДНОЗНАЧНО!
Капитал уже выложил - забирайте!
[Профиль]  [ЛС] 

gonchis

gonchis · 11-Май-08 01:52 (спустя 1 день 14 часов, ред. 20-Апр-16 14:31)

KwonGT
Тот Капитал, который ты имеешь ввиду - аналог акул бизнеса, т.е. там тоже предлагаются проекты бизнесменам и т д?
Если так, то было бы интересно посмотреть. а по какому каналу шел этот проект?
[Профиль]  [ЛС] 

Skorii

Skorii · 17-Май-08 16:11 (спустя 6 дней, ред. 20-Апр-16 14:31)

Спасибо за раздачу!
Я выложил российский аналог
Бизнес шоу "Капитал" (ТНТ)
https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=867689
[Профиль]  [ЛС] 

mafiaa

Стаж: 17 лет 2 месяца

mafiaa · 20-Май-08 10:08 (спустя 2 дня 17 часов, ред. 20-Апр-16 14:31)

где можно узнать результаты этих идей?
[Профиль]  [ЛС] 

gonchis

gonchis · 20-Май-08 16:40 (спустя 6 часов, ред. 20-Апр-16 14:31)

mafiaa писал(а):
где можно узнать результаты этих идей?
В начале некоторых серий (не всех) рассказывают о результатах идей из предыдущих серий.
Естественно, что не все идеи осуществляются (даже для которых в рамках програмы выделяют деньги), иначе все результаты осветили бы.. мне так кажется.
Но несколько начатых бизнесов благодаря этой программе есть - там про это говорится
[Профиль]  [ЛС] 

mafiaa

mafiaa · 21-Май-08 11:24 (спустя 18 часов, ред. 21-Май-08 11:24)

история парня из первой части:
http://status.net.ua/material?id=517508
«Універсальний прибиральник» Анатолія Мельника
25.09.07
Олеся Ткачик
Молодий хлопець зміг переконати ICTV-шних «акул бізнесу» у доцільності дати йому безвідсотковий кредит на відкриття власної справи.
Чисто в душі
Анатолій Мельник, молодий підприємець з Івано-Франківська , мабуть, як і кожен початківець зіткнувся з проблемою: ідеї для відкриття бізнесу є, а от грошей бракує. Два роки тому у нього виникла ідея створити підприємство у сфері обслуговування, яке б надавало послуги із прибирання офісів, приватних будинків та миття торгових вивісок (такої послуги у місті взагалі не надавали).
Саме тоді на телеканалі ICTV розпочалося бізнес-шоу «Акули бізнесу» (і нині там «метри» від українського бізнесу розглядають проекти конкурсантів і вирішують, чи варто їм долучитися). Анатолій вирішив, що не втратить свій шанс. Заповнив заявку, на участь, описав проект свого «Універсального Прибиральника».
«У проекті була біла машина — з одного її боку логотип підприємства, з іншого гасло: «Коли навколо чисто — чисто в душі!», — розповідає Анатолій Мельник. — Ми ж не просто заробляємо гроші, ще й намагаємося розвивати у людей почуття чистоти. Це нас виділяє серед інших. Наприклад, бруд на вулицях, якими ходять люди, підсвідомо впливає на їх внутрішній стан, на думки, на плани. Якщо ж цю ситуацію виправити, то людина, образно кажучи, чисто думатиме і чисто діятиме. Це дуже важливо у формуванні нашої держави».
«Акули»
Результату довго чекати не довелося. Навіть попри деяку наївність проекту, він зацікавив керівників телепрограми, і Анатолія запросили взяти участь в «Акулах бізнесу». Пригадує, що спочатку було трохи страшно, але поступово, під час викладення проекту, страх зник. «Я розповів про мету проекту, про кошторис. — розповідає Анатолій. — У першу чергу заклав купівлю сміттєзбиральної машини за 227 тис. грн. І ще стільки ж — на придбання офісу та закупівлю іншого необхідного обладнання для прибирання. «Акули» цю суму забракували…».
Відчувалося, що підприємцю бракує досвіду, але «Акули» оцінили перспективи бізнесу і вирішили йому допомогти. Порадили машину та офіс орендувати і таким чином зменшити витрати на започаткування бізнесу. А кредит пообіцяли дати, коли підприємець доопрацює пропозицію. «Їм сподобалося саме соціальне спрямування проекту, — каже підприємець.— Я взявся відкореговувати суми. На це пішло менше місяця. За новим бюджетом треба було вже 50 тис. грн.».
Цю суму підприємцю-початківцю дали Ольга Гуцал (власниця мережі ювелірних магазинів «Абрикос») і Олександр Кардаков (президент корпорації комп’ютерних систем «Інком»).
Реальний бізнесї
Анатолій ще до участі в «Акулах бізнесу» подав на реєстрацію торгову марку «Універсальний Прибиральник». Пригадує, що ейфорія від перемоги у телепроекті швидко минула: час йшов, а обіцяних грошей не було.
«Чекаю, видзвонюю «акул», результату немає, — розповідає підприємець, — Потімі подумав: а якщо вони не дадуть грошей, то що — мій бізнес не існуватиме? Не може такого бути! Позичив гроші у родичів, взяв кредит у банку, і «Універсальний Прибиральник» почав працювати».
Втім, клієнтура до нового бізнесмена не поспішала. Тож він поставив собі за ціль, будь-що, отримати перше замовлення не пізніше 30 травня минулого року. «Першим замовником був автомагазин. Ми самі запропонували його власнику свої послуги за символічну суму — 10 грн. Працювали, як і задумували: біла машина, молода дівчина… В кінці була така ейфорія — нарешті все почалося!».
Через чотири місяці, після виконання першого замовлення Анатолій Мельник отримав обіцяний кредит від «акул».
…ми нагаємося розвивати у людей
почуття чистотиРобота
Із самого початку в «Універсальному Прибиральнику» працювала тільки молодь. Утім, через якийсь час підприємство провело анкетування серед своїх потенційних клієнтів. Одним із питань було: кого ви би хотіли бачити у ролі прибиральників молодших чи старших людей? І близько третини відповіли, що молодим не довіряють. «Якщо прибирати в середині будинку, де є коштовності, гроші, то клієнти більше довіряють людям у віці. Тоді, аби не втратити замовлення, на прибирання приватних будинків, ми почали запрошувати на роботу старших людей», — розповідає Анатолій Мельник.
В «Універсальному Прибиральнику» немає встановлених жорстких цін на послуги. Спочатку представник фірми виїжджає місце і оцінює ступінь забруднення.
«Мінімальне замовлення у нас коштує 60 грн., — розповідає Анатолій Мельник, — За ці гроші можемо помити вивіску. Максимально ж робота, яку ми отримали, коштувала три тисячі гривень — прибирання будинку після ремонту. Але, ще не було такого дня, щоби ми не мали замовлень».
Фірма працює більше року, і сьогодні вже не просто виживає, а повноцінно працює. Щомісяця в середньому мають 50–60 замовлень. «Грошей ми заробляємо вже достатньо. Нас уже знають, тому не доводиться самим шукати клієнтів. Коштів вистачає і для того, щоби віддати кредит, і для зарплати працівникам, і для розвитку бізнесу», — каже Анатолій.
Без танців
За словами молодого підприємця, його робочий день починається о пів на восьму ранку. Додому приходить о восьмій вечора. «Але це не означає, що на цьому моя робота припиняється. Дома починається другий період роботи. Я роблю сайт, дописую в газети. Працюю над новими проектами».
Дискотек Анатолій Мельник не відвідує, говорить, що там йому не цікаво. «У мене своєрідний відпочинок. Я в якийсь момент припиняю всю роботу та йду гуляти містом. Іду, думаю. Ідеї народжуються, але я відпочиваю».
Розповідає, що має друзів, але зустрічається з ними надзвичайно рідко, бо не має часу… Окрім успішного бізнесу, Анатолій Мельник має ще одну мету — хоче створити велику сім’ю: «Хочу мати багато дітей, десять. Хто чує мене, той не розуміє або сміється. У нас в сім’ї троє, звикли дружно все ділити. Вважаю, що саме в цьому успіх, благополуччя. Гроші тут як щось додаткове, але теж дуже суттєве».
Проте, першочерговим завданням підприємець вважає розвиток свого бізнесу.
Франшиза на чистоту
У Анатолія багато планів на майбутнє. Чи втілить він їх у життя, наразі не знає, проте впевнений, що стовідсотково виконає ще два проекти пов’язаних із «Універсальним Прибиральником». «Планую організувати в школах факультативні уроки чистоти. Буде працювати викладач, яка знатиме базиси прибирання і головне, пояснить дітям, що дає чистота і як її підтримати. Уроки будуть безкоштовними», — каже він. Хоча, проект не такий вже і благодійний. «Ми формуємо ринок. Вони будуть потенційними нашими клієнтами», — стверджує Анатолій Мельник.
Другий проект — франчайзинг. За словами підприємця, до нього уже зверталися із певними пропозиціями бізнесмени зі Львова та Києва, тому не виключено, що за рік-два «Універсальний Прибиральник» буде і в інших регіонах України…
Досьє
Народився 26 лютого 1984 року
Сімейний стан: не одружений
Освіта: бакалавр журналістики (продовжує навчання)
Кар’єра: підприємець з травня 2004 року
http://gpu-ua.info/index.php?&id=122979&eid=176
”Звільню маму від брудної роботи”
Анатолій Мельник — універсальний прибиральник
22-річного Анатолія Мельника застала на вулиці Василіянок біля магазину ”Оптика”. Хлопець із двома товаришами, у жовтих футболках та зелених спецкостюмах, розкладав сріблясту німецьку драбину. Періщив дощ.
Прилаштувавши восьмиметрову драбину, один із робітників — невисокий, повнуватий — швидко піднімається вгору із зеленим відром та жовтою щіткою.
Анатолій створив фірму, працівники якої миють в Івано-Франківську вікна та вітрини. Двоє його колег — у прозорих дощовиках. Ховаємося від дощу в салоні білого ”Фіату”. Немолодий водій та інспектор, що приймає роботу, зітхнувши, виймають парасолі й виходять надвір.
У Анатолія весь час дзвонить мобілка. Аби не заважав, він вимикає телефон.
Після одного з шоу ”Акули бізнесу” на ICTV Мельник став у Івано-Франківську відомим. У травневій передачі троє бізнесменів — Євген Черняк, Ольга Гуцал, Олександр Кардаков — вирішили дати хлопцеві піврічну безпроцентну позику. У долю з Анатолієм ”акули” не увійшли.
— Спочатку я просив удесятеро більше. Але мені порадили переглянути потреби й почати з меншого, — він закурює ”Бонд”. — Гроші від інвесторів іще не надійшли. Але в мене вже повірили батьки й друзі — позичили п’ять тисяч гривень.
Він міцно тримає у лівій руці мобілку, а правою відчайдушно жестикулює.
Фірма Анатолія називається ”Універсальний прибиральник”.
— Чотири роки тому їздив ровером з Івано-Франківська до Львова, де вчився на військового журналіста. На дорогу витрачав десять годин. В армії був просто поведений на чистоті! — розповідає.
Але ж 130 км легше долати потягом? — зауважую.
— Е ні, на ровері ліпше, — заперечує. — Доки подорожував, назнімкував зо три тисячі фотографій. Зробив навіть кілька виставок.
Мельник у бордовій сорочці та краватці. Розповідає, як познайомився з львів’янкою Настею, на три роки молодшою.
У місті 300 брудних вивісок
— Вона — унікум! Пише філософську прозу — значно дорослішу, ніж сама. Ми спілкувалися переважно через листи, її твори і мою поезію. А зустрічалися рідко, раз на півроку. Але розійшлися, — каже трохи сумно. — Тоді я записав два диски пісень.
У шибку стукає інспектор. Хлопці кладуть драбину й відра в багажник. Одне не влазить, і його беруть на коліна. Інспектор сідає попереду.
— Сьогодні вже не чую рук, — каже один із мийників, Роман, і потягується до хрусту.
Ми з Анатолієм перебираємося до кав’ярні ”Червона рута”, а машина їде на наступний об’єкт.
Хлопець замовляє міцну каву. Кидає три ложки цукру. Пояснює, що ласун, а за день може випити до десяти філіжанок кави.
Конкурентів не боїтеся?
— У цій справі конкурентів немає, — знову закурює ”Бонд”. — Ми порахували: у місті щойнайменше 300 брудних вивісок. Одну миємо за 20–50 гривень. Можемо працювати і вночі.
Він починає мугикати якусь пісеньку. А далі розповідає, що буде купувати ручну підмітальну машину ”Керхер” і 40-метровий підйомник. Тоді зможе мити вікна у висотках.
— Нарешті звільню маму від брудної роботи, — каже. — Але вона не любить, коли я прибираю вдома. Занадто чисто.
До нас підходить мініатюрна чорнява дівчина.
— Це моя сестра Світлана, майбутній модельєр, — знайомить він. — Вона пошила хлопцям уніформу. Старша — Вікторія — скоро має народити. А згодом піде до мене бухгалтером: має дві вищі освіти.
26 лютого 1984 — народився в Івано-Франківську в сім’ї інженерів
2001 — закінчив школу N5, вступив до Львівського військового інституту
весна 2002 — стоячи на варті, склав перший вірш
літо 2002 — почав їздити велосипедом до Львова
2003 — зустріч з Анастасією Солдач, ”особливе кохання”
2004 — перший бізнес-проект ”Фотобанк”
2005 — бізнес-проект ”Інформаційний портал Dovidka.if.ua”
2006 — участь у шоу ”Акули бізнесу”; відкрив фірму ”Універсальний прибиральник”
http://h.ua/story/12225/
«Акулячий» проект
А коли до цих слів додається ще й п’ятдесят тисяч гривень—то вже цілком непогано.Саме таку суму отримав від успішних провідних підприємців України для реалізації свого проекту "Компанія "Універсальний прибиральник" івано-франківець Анатолій Мельник під час першого в історії телебачення інвестиційного проекту "Акули бізнесу" на каналі ICTV. Серед безлічі ідей, які пропонувалися "акулам" для фінансування, починання Анатолія знайшло відгук у заможних людей. Сьогодні Анатолій розповідає про свій проект "Хей Вей".
--Що являє собою "Універсальний прибиральник"?
--Це компанія, яка займатиметься прибиранням офісів, миттям вітрин, та прибиранням прилеглих до підприємств територій. Ходячи вулицями міста, я кожен день стикався з великою кількістю сміття та бруду, що, як на мене, впливають на думки і почуття людей. А коли би усе належно прибрати, то відповідно людські помисли стануть чистішими. Тому гасло нашої компанії: "Коли навколо чисто--чисто в душі". Ось цей соціальний бік проекту і переконав інвесторів виділити мені гроші для реалізації проекту.
--Такі послуги дуже популярні закордоном, чи використовував ти при написанні проекту досвід аналогічних іноземних компаній?
--На жаль, я не послуговувався ніяким досвідом, хоча, звісно, треба було би. Оскільки я вільно володію англійською та німецькою, то, сподіваюся побувати у кількох країнах і детально вивчити роботу таких компаній.
--А як ти потрапив в "Акули бізнесу" ?
--Знаючи, що в мене дуже багато різних ідей, моя старша сестра Вікторія розповіла мені про цю програму і запропонувала написати туди. Але я проігнорував її прохання. Проте, коли молодша сестра мені настійливо нагадала, що я все ж таки маю туди написати, відступати було нікуди. Отож, я описав проект, вказавши суму, яка потрібна для його реалізації та надіслав на телебачення. Через деякий час мене запросили на програму. Не скажу, що це було несподівано, адже я дуже вірив в те, що у мене все вийде.
--Як тобі вдалося переконати «акул» профінансувати саме твій проект?
--Ну, очевидно, ідея того варта. Проте, чесно кажучи, коли я стояв перед п’ятьма підприємцями та розповідав про свій проект, мені було трохи лячно. Але згодом, під час запитань та дискусії, я відчув, що вони мені хочуть допомогти, і розмовляв з ними нарівні. Отож троє з присутніх там бізнесменів погодилися надати мені безвідсотковий кредит на півроку.
--Яку суму ти просив для того, щоб зробити світ чистішим?
--Знаєте, спочатку завжди хочеться створити щось грандіозне. І я міряв про велику компанію та сказав, що мені треба 500 тисяч доларів. Через деякий час вже було 500 тисяч гривень, а остаточний результат 50 тисяч гривень. Незабаром я отримаю ці гроші.
--А як ти оцінюєш ідеї суперників?
--На передачі звучало багато цікавих ідея, кожна з яких заслуговує окремого розгляду. Проте мені найбільше сподобався проект однієї столичної журналістки, яка запропонувала побудувати на одному з київських пагорбів суперсучасний скляний ресторан.
--Отримавши потрібну суму, з чого ти починатимеш?
--Орендую приміщення, закуплю драбини, підйомники, страховочні канати для виисотних робіт, миючі засоби, щітки, сучасну підмітальну машину фірми «Керхен», спецодяг. Найму прибиральників, і, якщо ті добре справлятимуться з роботою, то, відповідно, вони матимуть і належну зарплату. Адже робота тяжка й небезпечна, тому люди отримуватимуть більше тисячі гривень. Окрім того, у штаті буде керівник, заступник, арт-менеджер, який відповідатиме за рекламу, та позаштатний піар-менеджер.
--На кого розраховані ваші послуги?
--Для приватних підприємств, організацій, хоча, коли хтось із приватних осіб попросить, скажімо, помити вікна, не відмовимося.
--Мабуть, у тебе є ще якісь особливі ідеї?
--Ідей мені не позичати (сміється), проте спочатку мушу поставити на ноги «Універсального прибиральника», а вже потім можна планувати щось інше.
Фото з архіву ICTV
Для довідки: Анатолій Мельник народився в Івано-Франківську, закінчив спецшколу з німецькою мовою викладання. Згодом поступив у Львівський військовий інститут при політехнічному університеті на спеціальність «Військова журналістика». Через власні переконання залишив навчання та перевівся в івано-франківський батальйон зв’язку. Після звільнення з лав армії працював у кількох приватних фірмах. Найбільша мрія одружитися у 24 роки, а в 25 мати процвітаюче підприємство.
его сайт:
"Універсальний Прибиральник"® - http://prybyralnyk.com.ua
да, парень сделал бизнес!!!
одно но:
Цитата:
При розумному управлінні даний вид бізесу („клінінговий бізнес”, „бізнес у сфері прибирання”) стабільно приноситиме вам чималий прибуток (від 7000 грн на 250 000 нас. в місяць).
$1.200 в месяц? не очень....
интересно, что с другими бизнесманами?
[Профиль]  [ЛС] 

gonchis

gonchis · 21-Май-08 17:10 (спустя 5 часов, ред. 21-Май-08 17:10)

mafiaa писал(а):
$1.200 в месяц? не очень....
Не, 1.200 а 1.400. а по нышешнему курсу доллара, так полторы. но это не суть важно.
там ведь говорится что это на 250тыс населения как я понял. Во Львове, если развернуть такой бизнес, он будет приносить около 3-4 тысяч.
ну это при условии здоровой конкуренции конечно
[Профиль]  [ЛС] 

mafiaa

mafiaa · 21-Май-08 17:40 (спустя 30 мин., ред. 21-Май-08 17:40)

скрытый текст
http://akuly.ictv.ua/drupal/s12/press14.html
http://akuly.ictv.ua/drupal/s12/s12/uspeh.html
Вот 10 идей, получивших поддержку от "Акул бизнеса". Согласитесь, суммы инвестиций на эти проекты впечатляют!
Что? Презентационно-подарочный фотоальбом о Севастополе.
Кто? Владимир Давиденко (Крым).
Сколько? 100 тыс. грн.
. Что? Первый в Украине кислородный бар.
Кто? Игорь Сапа (Запорожье).
Сколько? 68 тыс. грн.
Что? Создание уникального беспилотного самолета для орошения полей удобрениями.
Кто? Юрий Подерий (Киев).
Сколько? $ 150 тыс.
Что? Строительство масштабного комплекса по экспорту и импорту патоки и гранулированного жома.
Кто? Евгений Сказкин и Валерий Одинцов (Одесса).
Сколько? $ 3,5 млн.
Что? Производство нового спортивного изобретения "Глайдер".
Кто? Андрей Павловский (Киев).
Сколько? 35 тыс. евро.
Что? Создание сети продаж крымских чебуреков.
Кто? Нариман Аблемитов (Крым).
Сколько? $ 50 тыс.
Что? Предприятие по обработке материалов с использованием современной технологии фрезеровки и гравировки.
Кто? Вячеслав Аничкин (Киев).
Сколько? 300 тыс. грн.
Что? Издание книги сказок.
Кто? Светлана Гарамова (Харьков).
Сколько? 120 тыс. грн.
. Что? Молодежная студенческая газета
Кто? Кирилл Шерстяченко (Киев).
Сколько? 120 тыс. грн.
Что? Тиражирование спортивных карточек для коллекционирования (наподобие американских).
Кто? Александр Белоконь (Киев).
Сколько? Хотя автор идеи не сумел убедить бизнесменов создать с ним совместное дело, деньги -- около $ 2 тыс. на пробный тираж карточек -- ему дал Евгений Черняк.
Бонус. 19-летняя Анна Гурей, предложившая создать масштабный релакс-центр для всей семьи, хоть и осталась без инвестиций, зато получила работу в аналогичном центре "акулы" Андрея Задорожного. разыскиваются идеи!
Цитата:
Во Львове, если развернуть такой бизнес, он будет приносить около 3-4 тысяч. ну это при условии здоровой конкуренции конечно
а кто мешает? надо что-то начинать... начните, приеду во львов посмотрю, может сделаю что-то похожее
[Профиль]  [ЛС] 

gonchis

gonchis · 22-Май-08 19:33 (спустя 1 день 1 час, ред. 20-Апр-16 14:31)

mafiaa писал(а):
а кто мешает? надо что-то начинать... начните, приеду во львов посмотрю, может сделаю что-то похожее
Та никто не мешает. причем тут это.. кому это интересно - откроет. бизнес работает, в прочем как и сама идея всей передачи об инвестирвании проектов.
Работает хорошо и парниша из акул это доказал, молодец.
а у меня на счет своего бизнеса другие планы.. не клининг
[Профиль]  [ЛС] 

gonchis

gonchis · 02-Июн-08 12:38 (спустя 10 дней, ред. 16-Июн-08 00:45)

kuk@
Ув. модератор, а по какой причине тема до сих пор "недооформлена". нужно чтото подправить?
[Профиль]  [ЛС] 

Гость

Гость · 26-Сен-08 19:02 (спустя 3 месяца 24 дня)

Skorii писал(а):
Спасибо за раздачу!
Я выложил российский аналог
Бизнес шоу "Капитал" (ТНТ)
https://rutr.life/forum/viewtopic.php?t=867689
РЕСПЕКТ ЗА РОССИЙСКУЮ ВЕРСИЮ, ИНТЕРЕСНО БЫЛО СМОТРЕТЬ!!!

Гость

Гость · 26-Сен-08 19:06 (спустя 4 мин.)

ДАЕШЬ 3 И ВСЕ ОТСТАЛЬНЫЕ СЕЗОНЫ АКУЛ БИЗНЕСА - У КОГО ЕСТЬ ВЫЛОЖИТЕ ПЛИЗ...ЗАЙМУСЬ ПОИСКОМ ЭТИХ СЕЗОНОВ!!!

BigDreamer

BigDreamer · 26-Сен-08 23:01 (спустя 3 часа)

kwongt
какой напористый!
тебя возведут в герои, если найдешь и выложишь, а лично я буду безмерно благодарен.
[Профиль]  [ЛС] 

kad52

Стаж: 16 лет 6 месяцев

kad52 · 15-Окт-08 21:39 (спустя 18 дней)

да... благодарнеостей много... а сидеров катма...
ув. скачавшие, имейте совесть, не убегайте с раздачи, а то скорость мизерная... так можна не одну неделю скачивать...
[Профиль]  [ЛС] 

colomonn

colomonn · 20-Окт-08 18:31 (спустя 4 дня, ред. 20-Окт-08 18:31)

СПАСИБО!
Хотелось бы продолжение - 3, 4, 5, 6 и 7 сезоны.
Телеканал ICTV объявил начало кастинга на съёмки нового сезона программы «Акулы бизнеса». Об этом «МедиаБизнесу» сообщили в пресс-службе телеканала ICTV. Озвучить бюджет проекта на телеканале отказались.
По словам руководителя редакторской службы отдела внеэфирного промоушена телеканала Юлии Бондаренко, восьмой сезон «Акул бизнеса» будет показан в текущем году.
Программа выходит в эфир с мая 2006 г. В эфир ICTV уже вышло семь сезонов программы - 54 выпуска. За всю историю шоу было рассмотрено 340 бизнес-планов, 96 из которых заручились поддержкой «акул». За семь сезонов программы инвесторы пообещали раздать около 191 млн грн.
Напомним, седьмой сезон стартовал на ICTV 20 июня этого года.
[Профиль]  [ЛС] 

gonchis

gonchis · 27-Окт-08 23:30 (спустя 7 дней)

colomonn писал(а):
Хотелось бы продолжение - 3, 4, 5, 6 и 7 сезоны
К сожалению, я не смог найти ничего кроме этих трех сезонов.
[Профиль]  [ЛС] 

BigDreamer

BigDreamer · 28-Окт-08 17:42 (спустя 18 часов)

gonchis
трех?
[Профиль]  [ЛС] 

Ответить
Loading...
Error